Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
filip123h

[Zamknięty]Problem z odpaleniem bota

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam problem z odpaleniem Gbota odpalam go niby i nic sie nie dzieje. Kompletnie nie wiem o co chodzi. Jakies pomysły?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

@xAgresywny Tylko ze pobralem najnowsza jak odpalam bota to pisze ze wystartowano a jak stopuje 
No screen session found.
No screen session found.
No screen session found.
[>>] GBot ( 2.5 ) zostal wylaczony [<<]

Edytowane przez filip123h

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

image.png.b1471a57fc279a2d94e681f0381dddd6.png

teraz mam cos takiego

 

Edytowane przez filip123h

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
32 minuty temu, filip123h napisał:

image.png.b1471a57fc279a2d94e681f0381dddd6.png

teraz mam cos takiego

 

Wywala Ci tego bota po tym błędzie? Jeśli nie to jak możesz sobie przetłumaczyć, oznacz to,że jest już na kanale.

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Czy problem dalej występuje?


image.png.0e8a1e1002b594617aa0639a970e560c.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Temat został zamknięty.

image.png.0e8a1e1002b594617aa0639a970e560c.png

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...