Skocz do zawartości

[Archiwum][Problem Rozwiązany][SinusBot]Błąd przy instalacji


Piotrek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Gdy próbuje zainstalować SinusBota, to początek jest normalnie, ale gdy YT-DLL się pobiera, to zatrzymuje się na ok. 5 min instalacja, a potem wyskakuje błąd.

Z góry dziękuje za pomoc.
 

Cytat

Command which failed was: "    rm /usr/local/bin/youtube-dl". Please try to execute it manually and attach the output to the bug report in the forum thread.
If it still doesn't work report this to the author at https://forum.sinusbot.com/threads/sinusbot-installer-script.1200/ only. Not a PN or a bad review, cause this is an error of your system not of the installer script. Line 948.


 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

Dostałeś feedbacka z informacją co musisz wykonać. Zgaduję, że instalujesz to z ich automatycznego skryptu, więc polecam pobawić się trochę samemu i zainstalować to ręcznie.

Możesz też spróbować ręcznie zainstalować tylko yt-dl.

 

Tu znajdziesz jak zainstalować youtube-dl ręcznie: https://sinusbot.github.io/docs/youtube-dl/

Natomiast jeżeli rozważysz ręczną instalację samego sinusbota to instrukcje znajdziesz tutaj: https://sinusbot.github.io/docs/installation/linux/

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

🍪 Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.