NazerNazerNazer Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Witam mam bota od stalker wyskakują mi takie błędy czego to jest wina bot dostaje crasha tutaj można pobrać jego antyvpn baza danych normalnie działa mam abot który aktulizuje topki nie dostaje żadnego crash to jest dziwne wchodzę phpmyadmin wszystko działa normalnie antyvpn dostaje crash z dupy niby coś tam pisze jest coś związane z bazą danych tutaj są logi i błędy co mi bot wyrzuca jak go crashuje [25-Oct-2019 15:54:44 Europe/Berlin] PHP Fatal error: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[HY000]: General error: 2006 MySQL server has gone away' in /root/antyvpn/bot.php:45 Stack trace: #0 /root/antyvpn/bot.php(45): PDO->query('SELECT `goodIp`...') #1 {main} thrown in /root/antyvpn/bot.php on line 45 Edytowane 25 Października 2019 przez NazerNazerNazer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAgresywny Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 @Stalker Teamspeak3: LuckySpeak.pl Kontakt: Forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Jeśli problem nie został rozwiązany zgłoś odpowiedź, a zostanie on ponownie otwarty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLK. Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi