Skocz do zawartości

[Zamknięty]Błąd z łączeniem się bota na serwera


axen
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z panelem mianowicie bot query się łączy ale jak stworzę bota to on już nie łączy na serwer.

Oto logi 

2019-10-03 09:42:45.6286| INFO|Core.InitializeCore 
2019-10-03 09:42:45.6528| INFO|Core.InitializeCore    .d8888b.  888888b.            888    
2019-10-03 09:42:45.6552| INFO|Core.InitializeCore   d88P  Y88b 888  '88b           888    
2019-10-03 09:42:45.6552| INFO|Core.InitializeCore   888        888  .88P           888    
2019-10-03 09:42:45.6558| INFO|Core.InitializeCore   888d888b.  8888888K.   .d88b.  888888 
2019-10-03 09:42:45.6558| INFO|Core.InitializeCore   888P 'Y88b 888  'Y88b d88''88b 888    
2019-10-03 09:42:45.6558| INFO|Core.InitializeCore   888    888 888    888 888  888 888    
2019-10-03 09:42:45.6558| INFO|Core.InitializeCore   Y88b  d88P 888   d88P Y88..88P Y88b.  
2019-10-03 09:42:45.6567| INFO|Core.InitializeCore    'Y8888P'  8888888P'   'Y88P'   'Y888 
2019-10-03 09:42:45.6567| INFO|Core.InitializeCore 
2019-10-03 09:42:45.6567| INFO|Core.InitializeCore • Startowanie aplikacji 6Bot
2019-10-03 09:42:45.6577| INFO|Core.InitializeCore • Data i czas: Thursday, 03 October 2019 09:42:45
2019-10-03 09:42:45.7281| INFO|Core.InitializeCore • Platforma: Linux <?> (64bit)
2019-10-03 09:42:45.7281| INFO|Core.InitializeCore • Środowisko wykonawcze: Mono (4.6.2 (Debian 4.6.2.7+dfsg-1))
2019-10-03 09:42:45.7324|FATAL|Core.ExceptionHandler Krytyczna awaria programu!
System.DllNotFoundException: libopus
  at (wrapper managed-to-native) TS3Client.Audio.Opus.NativeMethods:opus_get_version_string ()
  at TS3Client.Audio.Opus.NativeMethods.get_Info () [0x00001] in <366acafdd7a840e9a1f4716809049f86>:0 
  at TS3AudioBot.Core.InitializeCore () [0x001ec] in <f1204bcb2e1d410891d93e98ea34e4d5>:0 
  at TS3AudioBot.Core.Main (System.String[] args) [0x000db] in <f1204bcb2e1d410891d93e98ea34e4d5>:0 
2019-10-03 09:42:45.7354| INFO|Core.Dispose • 6bot wyłączanie.

 

Akt.

Bot się raz połączył i od tego czasu wyskakuje taki log.

2019-10-03 16:01:36.0314| INFO|Bot.InitializeBot ? ??czenie 6Bota...
2019-10-03 16:01:36.1947| WARN|Ts3Full.TsFullClient_OnDisconnected Could not connect: connect_failed_banned: the command failed to execute: connection failed, you are banned
2019-10-03 16:01:36.1947| INFO|Bot.Dispose ? Roz??czanie 6Bota.
2019-10-03 16:01:36.1947| WARN|Bot.LoggedUpdateBotStatus Internal error (me==null)

Edytowane przez axen

sygna.png.3c0c48d1c3a2515296c2bfdf3f2c4e7a.png

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

🍪 Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.