Skocz do zawartości

[Problem Rozwiązany]Witam Problem mały :D


ENDRIU3124
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam taki problem z tm panelem z botów muzycznych pytanie mam takie TS3AudioBot Debian9

1. przy logowaniu mam białą stronę 

2. vps to z teamspeak 3 i 2 vps bo osobno to samo 

3. czy idzie jakiś pannel zrobic by był na osobnch vps te boty muzyczne

 

4. sinusbot zablokował mi serwer z powodu użycia podwójnie aplikacji np 1 sinusbot z portem-8087 2 sinusbot 8088 wiec 

 

czy są jakiś inne boty może muzyczne czy coś kojarzysz albo jakiś problem w tym rozwiązaniu ?

 


ERROR Right "cmd.pm" is not registered.
ERROR Right "cmd.subscribe" is not registered.
ERROR Right "cmd.unsubscribe" is not registered.
ERROR Right "cmd.kickme" is not registered.
ERROR Right "cmd.volume" is not registered.
ERROR Right "cmd.take" is not registered.
ERROR Right "cmd.json.merge" is not registered.
ERROR Right "cmd.xecute" is not registered.
ERROR Right "cmd.seek" is not registered.
ERROR Right "cmd.volume" is not registered.
ERROR Could not read Permission file.
 

 

Edytowane przez ENDRIU3124
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

1. do czego logowania?

2. Nie bardzo rozumiem.

3. Panel ma być osobno od botów muzycznych czy boty z panelem osobno od ts?

4. Polecam TS3AudioBot lub jego przeróbki sprawdzone chyba Muzobot ma jeszcze fajne albo LBot'y ale nie jestem pewien jak to teraz wygląda. 

Jeżeli chodzi o ten error to jest spowodowany brakiem pliku rights.toml jeżeli się nie mylę.

 

  • Lubię to! 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 2 tygodnie później...

xman8830

mam taki problem z tym Panel6Bot ciągle pisze zmieniałem w config i dalej to samo nie wiem co jest nie tak 

hasło i login wpisane są Uwaga! Bot query jest wyłączony, możliwości są ograniczone (status botów online nie jest aktualizowany).

czy to ma być

z czego ma być tam logowanie w configu czy serveradmin

czy nowe konto Admin Server Query

 

albo udostepnij ten stary mi panel6bot 1.0

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

7 minut temu, Tajson napisał:

Spróbuj wpisać to:

php /var/www/html/(panel)/core.php -i start

Dalej ten błąd jest ale sie połoczyło z serwerem normalnie lecz inne boty nie wchodzą ani nic sie nie 

Uwaga! Bot query jest wyłączony, możliwości są ograniczone (status botów online nie jest aktualizowany).
to pisze dalej ze taki błąd jest nie wiem czemu na

testowy1.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

8 minut temu, ENDRIU3124 napisał:

Dalej ten błąd jest ale sie połoczyło z serwerem normalnie lecz inne boty nie wchodzą ani nic sie nie 

Uwaga! Bot query jest wyłączony, możliwości są ograniczone (status botów online nie jest aktualizowany).
to pisze dalej ze taki błąd jest nie wiem czemu na

testowy1.jpg

Sprawdź czy posiadasz screen jeżeli nie to:

apt-get install screen

Następnie odpal bota w menu image.png

Jeżeli nadal nie będzie działać to wpisz komendę o której mogłeś zapomnieć:

echo 'www-data ALL=NOPASSWD: ALL' >> /etc/sudoers

I ponów jeszcze raz próbę uruchomienia bota przez panel.

  • Lubię to! 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

7 minut temu, xman8830 napisał:

Sprawdź czy posiadasz screen jeżeli nie to:

apt-get install screen

Następnie odpal bota w menu image.png

Jeżeli nadal nie będzie działać to wpisz komendę o której mogłeś zapomnieć:

echo 'www-data ALL=NOPASSWD: ALL' >> /etc/sudoers

I ponów jeszcze raz próbę uruchomienia bota przez panel.

 

ok teraz wszystko działa nie ma problemu tylko z dodaj Bota Nie ma dostępu do katalogu permissions

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

7 minut temu, ENDRIU3124 napisał:

 

ok teraz wszystko działa nie ma problemu tylko z dodaj Bota Nie ma dostępu do katalogu permissions

Wchodzisz do ssh i przechodzisz:

cd /home/TS3AudioBot

Następnie ustawiasz dostęp do plików:

chmod 777 config
chmod 777 permissions

I powinno działać.

  • Lubię to! 1
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

46 minut temu, xman8830 napisał:

Wchodzisz do ssh i przechodzisz:

cd /home/TS3AudioBot

Następnie ustawiasz dostęp do plików:

chmod 777 config
chmod 777 permissions

I powinno działać.

Wielkie dzięki wszystko działa tylko playlista nie czyta ale to nic i tak ważne ze działa szkoda ze bez playlisty 😄 no udało się 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...

🍪 Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.