DennuŚ Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Witam, mam ts'a na hostingu "net-speak" i oferują boty przez "API" lecz nie za bardzo wiem jak to ogarnąć, pobrałem pliki konfiguracyjne wrzuciłem na serwer www, oczywiście skonfigurowane, na stronie net-speaka pisze by tam na stronie net-speaka wpisać "adres ip www" ip wpisałem lecz pewnie jeszcze musze jakoś przekierować te www gdzie znajdują sie pliki "API" pod tego ts'a by jakoś to hulało, domene mam na nazwa , strone www na webd.pl i teraz jak to wszystko ogarnąć by to śmigało ktoś miał z tym do czynienia :D? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xman8830 Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Polecam skonsultować się z supportem net-speak raczej większe są szanse że ci pomogą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qmis Opublikowano 28 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2019 czy problem został rozwiązany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUGEREK Opublikowano 12 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2020 Temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysieK. Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Twój temat został przeniesiony do archiwum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi