Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Nowas

PROBLEM HELP MEE

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko Tsowicze... Ogólnie mam problem z procesami apache2 mianowicie od paru dni z nieznanych przyczyn mój serwer pod boty/stronke i lbotsy zaczął się nieprzyjemnie zachowywać tzn CPU jest ponad 100% oraz cała maszyna się laguje. Próbowałem restartować vpsa na hostingu i problem nadal występuje. Niżej podsyłam SSA jak to wygląda. Liczę na Waszą pomoc. Dzięki wielkie.

nowas.thumb.jpg.6d13cf6427d80129d252e7ffb5a86ea8.jpg

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Z tego co widzę  po logach są to jakieś boty z zewnątrz które wysyłają jakieś dane tylko mam problem z ich zablokowaniem

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość bloszek

Przeinstaluj na nginx'a? 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
1 minutę temu, bloszek napisał:

Przeinstaluj na nginx'a

Po co mam przeinstalowywać skoro mam apache2...?

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
48 minut temu, bloszek napisał:

Nginx pobiera o wiele mniej zasobów oraz jest wydajniejszy. 

 

https://support.google.com/webmasters/answer/93710  - To powinno ci pomóc.

Dzięki wielkie za pomoc... OVH chyba zainterweniowało i problem już nie występuje. 

Temat jak narazie do zamknięcia.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach

Temat został zamknięty.

 

 

 

Twój temat został przeniesiony do archiwum.


IP: GadamyTu.pl

 

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...