Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

filip123h

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    12
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Time Online

    43m 18s

Reputacja

2 Neutral

Ostatnie wizyty

100 wyświetleń profilu
  1. @xares A wiec przed skonfigurowanie połączenia z baza mam normalny błąd lecz jak już zrobię wszystko to już nic nie działa.
  2. ehh... zle napisałem pliki znajdują się w katalogach "/var/www/html" przez przypadek dopisałem ten index.php, tak mam podstawową konfiguracje serwera i jest to apache.
  3. Pliki są w katalogu /var/www/html/index.php
  4. Po zainstalowaniu tzn. robiłem wszystko zgodnie z instrukcją i jestem na podpunkcie logujemy się i tutaj pojawia się problem ponieważ wyskakuje mi takie coś a vps wpisując /phpmyadmin przenosi mnie na niego a panel mi nie działa ktoś wie moze o co chodzi?
  5. Escape character is '^]'. TS3 Welcome to the TeamSpeak 3 ServerQuery interface, type "help" for a list of commands and "help <command>" for information on a specific command. dalem boty na ta sama maszyne co ts i nadal to samo
  6. @Stalker nie ale pierwsze trzy instancje wchodza
  7. Dobra zrobilem wszystko ale jednak nie wchodza wszystkie instancje w konsoli po wpisaniu ./run start dostaje cos takiego Starting! - instance was not started! Check the config file! (4) - instance was not started! Check the config file! (5) a po wpisaiu php core.php -i 4 dostaje cos takiego [ERROR] Nie możesz połączyć sie z serwerem! Host nie jest instancją teamspeak! tak wyglada moj config
  8. filip123h

    błąd

    Mam proble z botem bo nie wbija mi na ts a takie mam logi 2019-12-29 00:00:24.0407| WARN|Ts3FullClient.NetworkLoop Got undefined init error: 167903232 2019-12-29 00:00:24.0407|DEBUG|Ts3Full.TsFullClient_OnDisconnected Roz??czono 6Bota. Pow?d: LeftServer 2019-12-29 00:00:24.0407| INFO|Bot.Dispose ? Roz??czanie 6Bota. 2019-12-29 00:00:24.0407| WARN|Bot.LoggedUpdateBotStatus Internal error (me==null)
  9. @xAgresywny Tylko ze pobralem najnowsza jak odpalam bota to pisze ze wystartowano a jak stopuje No screen session found. No screen session found. No screen session found. [>>] GBot ( 2.5 ) zostal wylaczony [<<]
  10. Witam, mam problem z odpaleniem Gbota odpalam go niby i nic sie nie dzieje. Kompletnie nie wiem o co chodzi. Jakies pomysły?
  11. filip123h

    Co jest lepsze :D

    PS4 Webh czy OVH
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...