Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

blanken

Użytkownik
  • Liczba zawartości

    31
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

  • Time Online

    8s

Reputacja

1 Neutral

Ostatnie wizyty

84 wyświetleń profilu
  1. ____ _ __ _| __ ) ___ | |_ / _` | _ \ / _ \| __| | (_| | |_) | (_) | |_ \__, |____/ \___/ \__| |_| Autor: Stalker Wersja: 4.1 Telegram: @Stal_ker TS: Jutuby.net [->]Ładowanie potrzebnych plików... [->]Sprawdzanie plików cache... [->]Wybrano instancje numer:3 [->]Pomyślnie połączono z serwerem! [->]Pomyślnie zalogowano na query! [->]Pomyślnie wybrano serwer! [->]Bot zmienił nazwę na xxx @ Aktualizator [->]Bot zmienił kanał na 3 Podgląd: - adminList - multiFunction - kickFromCp - dataCopy - autoPoke - serverName - adminStatusOnChannel - serverName - adminStatusOnChannel - autoPoke - serverName - adminStatusOnChannel - autoPoke - serverName - adminStatusOnChannel - multiFunction - serverName - adminStatusOnChannel @Angel. , proszę @edit Po wpisaniu php core.php -i 3 zaczęło banglać
  2. <20:20:22> "xxx @ Naczelnik": ID kanału: 3 przypisany do dbid: 27 Usunąłem i dodałem ponownie tak jak mówisz, jednakże teraz to już kompletnie nie działa. Nie zmienia się status w kanale
  3. Rodzaj aplikacji: qBot Opis problemu: problem z funkcją adminStatusOnChannel. Mianowicie chodzi o to, że: 1. Po ustawieniu statusu na danym kanale w funkcji działają tylko statusy "online" oraz "away" - w momencie opuszczenia serwera pozostaje uprzedni status (online lub away) 2. Po ustawieniu kolejnego statusu (do drugiego admina) funkcja nie działa na drugim kanale - pierwszy działa z powyższym błędem Generowane błędy: brak Zawartość pliku konfiguracyjnego [config.php]: poniżej Zawartość pliku z logów: brak Dodatkowe uwagi: 'adminStatusOnChannel' => [ 'enabled' => true, 'interval' => 5, 'awayTime' => 15, # Czas, po którym nazwa kanału zmieni się na away 'channelName' => "[cspaceradm]Aktualnie jest » [status]", # Wzór nazwy kanału 'on' => "online", 'off' => "offline", 'away' => "na przerwie" ], !adminStatusOnChannel list <17:03:00> "xxx @ Naczelnik": ID kanału: 3 przypisany do dbid: 27 <17:03:00> "xxx @ Naczelnik": ID kanału: 17 przypisany do dbid: 34 Gdzie: 3 oraz 17 to ID osób użytkownika a 27 oraz 34 to id kanałów (Bot prawdopodobnie źle wyświetla info - po zmienieniu ID usera z ID channelu zmienia nazwę niepożądanego kanału)
  4. Raczej problemów nie będzie, jak już to z configiem. Założę nowy temat jakby ktoś szukał rozwiązania w przyszłości to będzie posegregowane. Jeszcze raz dzięki!
  5. Bez zmian. Ani na localhoscie ani na 127.0.0.1 @edit wstał
  6. 127.0.0.1 51.83.134.114 ::1 Zapomniałem dodać dosyć istotnej rzeczy (być może to jest powodem), serwer i bot znajdują się na jednym vps
  7. __ _| __ ) ___ | |_ / _` | _ \ / _ \| __| | (_| | |_) | (_) | |_ \__, |____/ \___/ \__| |_| Autor: Stalker Wersja: 4.1 Telegram: @Stal_ker TS: Jutuby.net [->]Ładowanie potrzebnych plików... [->]Sprawdzanie plików cache... [->]Wybrano instancje numer:1 [->]Pomyślnie połączono z serwerem! Flood Ban! Si
  8. xd, chyba z wiadomych powodów nie podałem tutaj hasła query. Nice try
  9. ____ _ __ _| __ ) ___ | |_ / _` | _ \ / _ \| __| | (_| | |_) | (_) | |_ \__, |____/ \___/ \__| |_| Autor: Stalker Wersja: 4.1 Telegram: @Stal_ker TS: Jutuby.net [->]Ładowanie potrzebnych plików... [->]Sprawdzanie plików cache... [->]Wybrano instancje numer:1 [->]Pomyślnie połączono z serwerem! Flood Ban!
  10. Rodzaj aplikacji: [qBot] Opis problemu: bot nie łączy się z serwerem Generowane błędy: poniżej Zawartość pliku konfiguracyjnego [config.php]: poniżej Zawartość pliku z logów: brak logów Dodatkowe uwagi: Błędy: konfiguracja: Hasło query podane poprawnie. Dodam, że instancje 1,2,3 działały jednakże po próbie uruchomienia ponownie wszystkie już leżały.
  11. Jest możliwość zmniejszenia interwału poniżej 60s? Kiedy ustawiam niższą wartość serwer wypluwa, że wartość jest nieprawidłowa
  12. Szukam Współwłaściciela bądź technika na serwer ts3 Oferuję: - Domenę - Licencję AAL - ABota Kontakt: PW lub GG: 26719143
  13. blanken

    server admin from..

    @Emos jak będę dostępny na ts to napiszę do ciebie @daffyy urochomiłem raz. Zastopowałem bota i uruchomiłem ponownie (nadal to samo) Dodam, że bot stoi na osobnym VPS i info ServerAdmin from "ip" To ip właśnie VPS, na którym stoi bot a nie ts3
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...