Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Nazer

Zbanowany
  • Liczba zawartości

    21
  • Rejestracja

  • Ostatnia wizyta

Reputacja

0 Neutral

Ostatnie wizyty

149 wyświetleń profilu
  1. Samsung s6 lub lgk10 to są dobre telefony
  2. Nazer

     [Opinia] TS3BAHU LTD

    jaki gówniany film pokazuje wszystko maszyna pada na strzała to po co stać na takim hostingu lepiej iśc na ovh taka prawda na tym kanale jest dużo teamspeak który zostały wywalone stały na ts3bahu
  3. Nazer

    [vpn]

    do zakmnięcia
  4. panie fajny teamspeak ale dziwne pytania dużo ich w rekrutacij :/
  5. Nazer

     [Opinia] TS3BAHU LTD

    zobacz sobie chłop pokazuje jakie to stabilne gówno i syf jeden wielki
  6. Nazer

     [Opinia] TS3BAHU LTD

    słaby hosting ciągle lagi na serwerze
  7. Nazer

    [vpn]

    oks thx
  8. Nazer

    [vpn]

    Witam czy jest opcija jakaś aby openvpn tak zrobić aby nie wyrzucał mnie bot z jednego ts3 za antyvpn ?
  9. Nazer

    [TeamSpeak3] help

    czemu audioboty nie są już wspierane na debian8 😞 ?
  10. Nazer

    [TeamSpeak3] help

    moim zdaniem jak by teamspeak nie wczytywało defultowej licencij 32slots nie wiadomo czemu
  11. Nazer

    [TeamSpeak3] help

    Witam serdecznie mam problem z serwerem wczoraj miałem aktulizacje vps przez hosting wyłączył mi maszyne dzisiaj chciałem odpalić na nowo teamspeak3 wyskoczył mi taki błąd :: Server error "Failed loading default license file! nawet jak wgrałem backup który napewno działał 100% nie chce chodzić wersija tego teamspeak 3.9.2 mam audioboty na debian8 które fajnie chodzą ale jak przeinstalowałem teamspeak3 najnowszą wersje to się odpalił ale audioboty nie chcą wejść mają wersje 3.?.? nie kumam czemu nie działa mi wersja 3.9.2 nawet próbowałem z wersiją 3.9.1 ten sam błąd help!!!
  12. Witam serdecznie wie ktoś może jak zrobić aby resetowało mi bota automatycznego o 00:00 codziennie jakiś script lub coś ???
  13. Nazer

    [Zamknięty]ABot problem

    ok no spoko ale jest problem bo phpmyadmin się nie wczytuje tylko jest kod zwykły :3 jak zainstaluje php7 to normalnie działa phpmyadmin
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...